Záříjové novinky

Důležité termíny:

17.9.2020 blešák a večerní promítání A bude hůř

3.10.2020 dožínky - ZRUŠENO

31.10.2020 zahrada zavírá

Co potřebujete vědět:

Milí přátelé,

letošní sezóna se sice pomalu blíží ke svému konci, ale nezoufejte, ještě si na zahradě můžete užít několik zajímavých akcí.

Tento čtvrtek, tj. 17. září se od 17.00 koná tradiční blešák. Přijďte a vezměte rozumné množství věcí na prodej. Motivujte své děti, aby si probraly své hračky a již nepotřebné se pokusily zpeněžit. Prodávat může každý, žádný registrační poplatek nevybíráme. Vezměte si vlastní deky.

Po blešáku následuje promítání filmu … a bude hůř, natočeného Petrem Nikolaevem podle legendární literární předlohy Jana Pelce vydaného roku 1986 v torontském nakladatelství ´68 Publisher.

V sobotu 3. října je oslava bohužel ZRUŠENA

V pátek 9. října a v neděli 11. října bude zahrada zavřená, protože jedeme na teambulding do Krkonoš. Děkujeme za pochopení.

Během října budou probíhat zazimovávací práce na zahradě, o termínech brigád vás budeme informovat.

Prosím, věnujte ještě pozornost následujícím provozním zprávám: s koncem sezóny lze na zahradě pozorovat rostoucí míru zanedbanosti společného prostoru a některých záhonů. Prosím, věnujte tomu pozornost, protože jaké si to uděláme, takové to budeme mít. Je to náš společný, komunitní prostor a za něj je zodpovědný každý jeden z nás. Ze skladové maringotky si někdo vypůjčil sekery Fiskars a lopaty, prosíme zapomnětlivce, aby věci uklidil na své místo.

Ve čtvrtek 10. září si půjčili prostor naší zahrady filmaři. Provedli drobné úpravy některých záhonů. Pokud se vás tato skutečnost nějakým způsobem dotkla, obraťte se na nás.

Krásné babí léto za tým Prazeleniny přeje marta edith